FRITUUR DRAKENHOF DEURNE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Drakenhof Deurne. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 22:13 Online besteld. Bij aankomst moesten ze nog aan het eten beginnen. Frieten waren hard en veel kosten. Frituur ‘t voske achter de hoek is vele malen beter
22 okt 2022 om 0:07 Heeeeel lekker Top
16 okt 2022 om 15:53 mooi gebakken frietjes, lekker ook en de snacks waren SUPER zoals altijd
15 okt 2022 om 13:55 Eén grote teleurstelling, na meer dan 90 minuten een koud vernield pakket , amper eetbaar , spijtig want ik kom regelmatig bij jullie
11 sep 2022 om 13:16 Lekkere warme frietjes, alleen jammer we hadden 1 cervela niet gebakken gevraagd en hij was toch gebakken.
10 sep 2022 om 20:52 Wel betaald maar geannuleerd zonder reden en dus niet geleverd.
11 jul 2022 om 10:19 Bezorging was top en ruim op tijd. Kwaliteit frieten was minder, ben dit niet gewoon van dit frituur. Je zag dat het verse bak was met daarbij frieten die reeds gebakken waren en erbij gegooid waren om terug op te warmen.
3 jul 2022 om 11:17 Twas idd voor herhaling vatbaar.
29 jun 2022 om 18:31 De levering was niets op aan te merken. Het eten was snel klaar. Jammer genoeg de tartaar saus niet, het had een hele rare smaak. En de fritten waren ook niet top, ik proef het vet nog steeds in mijn mond. Ik denk dat het tijd is voor andere olie...
25 jun 2022 om 20:32 Lekkere en warme frietjes Voor herhaling vatbaar
24 jun 2022 om 12:05 Ze waren iets vergeten van mijn bestelling, maar zonder te hoeven bellen kwam den big chief het zelf leveren. Waar maak je dit nog mee . Het is en blijft de beste frituur van deurne en omstreken.
23 jun 2022 om 9:25 Beste frituur van Antwerpen en omstreken,eindelijk nog is mensen gevonden die met passie hun frituur uitbaten en met verse produkten werken !!!