FRITUUR DRAKENHOF DEURNE

FRITUUR DRAKENHOF DEURNE Frituur Drakenhof

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Drakenhof Deurne. Meer weten? Ontdek meer

26 apr 2022 om 22:12 Beste frituur ooit
3 apr 2022 om 9:51 Zoals altijd super lekker en goed verzorgd, zowel als je daar gaat halen if laat leveren. Voor mij de beste frituur van Deurne en omstreken
31 mrt 2022 om 20:11 Heel snel geleverd en frietjes zoals altijd top
26 mrt 2022 om 9:35 Bangelijke frieten, mooi goudbruin zoals ik ze graag heb. De twijfelaar is tevens fantastisch...
12 feb 2022 om 22:53 De beste frietjes die ook bij afhalen nog krokant en lekker zijn
4 feb 2022 om 23:51 eten was lekker....alleen een beetje koud........maar lag aan de afstand dat de koerier moest afleggen.....wel een vriendelijke koerier..
11 dec 2021 om 20:26 Had om 18 u16 besteld. Kreeg bericht dat het 29 min ging duren voor mijn bestelling er was,heb meer dan een uur moeten wachten voor mijn bestelling er was.
5 dec 2021 om 6:06 Weer meer dan 2u moeten wachten voor amper twee frietjes. Had direct besteld vanaf ze open waren. De frut is ok, maar tis telkens dit scenario. Borgerholtse frit is even goed en een superlevering! Tot nooit meer.
4 dec 2021 om 19:40 Levertijd wordt constant veranderd. Uiteindelijk 1h45 gewacht. Laatste keer.
26 nov 2021 om 19:32 Bestelling geleverd na 2u! Na een telefoontje bleek dit niet aan het frituur te liggen maar aan de bezorger die veel te laat aankwam aan het frituur. Dat de bezorger tijdens het leveren nog even geld gaat afhalen op zijn gemak was de druppel!
4 nov 2021 om 22:15 Geen woorden voor, denkt niet na met de klant. En ik vond het telefoontje ook uiterst onvriendelijk. Ik ga er geen woorden meer aan vuil maken. Hier bestel ik nooit meer, ik heb een zaak en als er zich een probleem voor doet zal ik dit zeker oplossen
15 okt 2021 om 9:48 Super lekkere frieten! Altijd content!